Hjem – ikke i bruk

Gjenbruk er sirkulærøkonomi i praksis

Ofte bedre enn nytt

GENERASJONER MED KUNNSKAP

Når godt håndverk blir miljøarbeid

Glomma Industrier er Norges ledende industribedrift innen bærekraftig møbelproduksjon. Mer enn 50% av vår produksjon er ombruk / omtrekk / gjenbruk og reparasjon / service på kvalitetsmøbler. Vi har 10 års erfaring med ombruk og dette benytter vi til effektiv og riktig ombruk, for mange møblers vedkommende retter vi erfarte svakheter, slik at de bedre enn nye.

  • Møblenes levetid dobles / tredobles.
  • Bruker kun kvalitetsmaterialer og velprøvde løsninger.
  • Spar miljøet
  • Spar penger

Les mer

«For hvert møbel som er innom oss – unngår vi at det produseres et nytt. Kunden får selv bestemme design og sparer penger. Sammen sparer vi miljøet.
Derfor er det bedre enn nytt.»
– Robert Kalstad – Daglig leder
 
 

Vi vil mer…

Glomma Industrier har nå drevet aktivt gjenbruk i 10 år og disse erfaringene tar vi nå med oss for å utvikle gjenbruk og ombruk.  I vår strategi tok vi også inn FNs bærekraftmål nr 17 – samarbeid med andre for å nå målene.
Dette har nå materialisert deg til et klyngesamarbeid i regi av RE:inventar som vi har deltatt aktivt i etableringen av.  Her knyttes ulike miljøfokuserte aktører sammen for å skape en enklere hverdag for brukere og eiere av møbler og innventar.  RE:inventar er etablert som et nav i klyngesamarbeidet for å kunne gi kundene et helhetlig tilbud for administrasjon av møbler og inventar på en profesjonell og miljøriktig måte.  I Glomma Industrier skal vi styrke fokusen på effektiv og miljøriktig produksjon.  Foruten å administrere samarbeid med alle aktører som skal til for å skape et helhetlig miljøriktig valg for kundene vil RE:inventar operere vår salgs- og markedsavdeling i sin regi.
 
Fra vår gjenbruksvirksomhetFra vår produksjon av kvalitetsmøbler

Oppgradert produksjonslinje i drift

Som et ledd i å være en komplett leverandør innen gjenbruk av møbler og innredninger tok vi over en trevarefabrikk.  Denne er nå i full drift og fabrikken er blitt styrket med en ny produksjonslinje med ny og topp moderne CNC-maskin. Dette betyr vesentlig økt kapasitet og betydelig utvidelse av type oppdrag denne fabrikken kan utføre.


Støydemping i kontormiljø

Når vi snakker med våre kunder om rehabilitering av stoler kommer det også frem at mange trenger hjelp til støydemping spesielt i såkalte stillerom / konferanserom men også mellom arbeidsplasser i kontorlandskap. Vi har løst dette for flere kunder ved: I stillerom/konferanserom ved å sette opp plater på vegg(er) med støydempende materiale og ulltrekk.  Gjennom RE:inventar tilbys det nå komplette stillerom for innplassering i kontorlandskaper o.l.